PDA

View Full Version : Countries of Ancestry not loading?



evon
04-05-2014, 09:34 AM
Wondering if anyone else is having this issue the past two days? ive tried two different browsers and two different 23andme accounts, but still, dosnt work..I am secretly hoping they are upgrading, but i fear its much less exciting than that :\

CelticGerman
04-05-2014, 09:42 AM
Yes, I noticed it yesterday. Still not working.

Táltos
04-05-2014, 01:52 PM
Mine is not working right either. When I first went in to it nothing happened. I then adjusted it down to 5 cm to see if something would happen. All the flags appeared, but it showed Turkey as my second country listed, which I doubt would be correct. There was no percents listed either after any of the flags.

Ann Turner
04-05-2014, 02:32 PM
It's been reported on a thread at 23andMe, and Christine has passed the information on. Apparently the download still works OK.

vettor
04-05-2014, 08:02 PM
It's been reported on a thread at 23andMe, and Christine has passed the information on. Apparently the download still works OK.

not working for me as of 5 minutes ago

Hanna
04-06-2014, 02:28 PM
Countries of ancestry hasn't been working with me for two days and it still isn't working.

mnd
04-08-2014, 08:59 AM
It seems to be working again.

Stephen1986
04-08-2014, 04:54 PM
Yeah, mine's working again as well.

vettor
04-08-2014, 09:27 PM
Yeah, mine's working again as well.

mine's working again, but has very weird things like - Russian and German overlap on exactly the same parts of the chromosome, Greek and Cyprus another, Spain and Dutch another, Italy and Poland another..........actually none for me a by themselves

evon
04-08-2014, 09:35 PM
Yes ours is working too, finally we see some close relatives listed, dont usually see those in CoA...