Results 1 to 9 of 9

Thread: Am I doing something wrong?

  1. #1
    Registered Users
    Posts
    19
    Sex
    Location
    Wisconsin, USA
    Nationality
    United States
    mtDNA (M)
    H1A3

    United States of America Sweden England Germany

    Am I doing something wrong?

    I have noticed that other users are posting their admixture results from the oracles on GEDmatch, however whenever I try to post my own I always get an error message stating that I cannot post a link. I am simply copying and pasting from the GEDmatch results page. What am I doing wrong?

  2. #2
    Hi,

    Thank you for your message.

    As part of our recent anti-spam measures, we've implemented a link posting restriction onto new accounts only. This was announced over a month ago:

    http://www.anthrogenica.com/showthre...l=1#post241201

    Since you now have 14 posts, you shouldn't be experiencing this limitation. Let us know if you're still having problems.

    Thank you in advance,
    Forum Reminders - Please remember to:
    Report any problematic content Adhere to Anthrogenica Hidden Content Discuss respectfully Be mindful of sharing user data (both yours and others) English language only in main forum area PM 'Moderator' for basic maintenance tasks or information about member suspensions or bans

  3. The Following 2 Users Say Thank You to Administrator For This Useful Post:

     A Norfolk L-M20 (07-04-2017),  [email protected] (07-04-2017)

  4. #3
    Registered Users
    Posts
    1,044
    Sex
    Location
    South Wales
    Ethnicity
    Mostly Welsh,+ flags
    Nationality
    British
    Y-DNA (P)
    R1a- Z283 - Y128147
    mtDNA (M)
    J2a1a1a

    Wales Scotland Ireland Cornwall United Kingdom
    Quote Originally Posted by punk_knitter View Post
    I have noticed that other users are posting their admixture results from the oracles on GEDmatch, however whenever I try to post my own I always get an error message stating that I cannot post a link. I am simply copying and pasting from the GEDmatch results page. What am I doing wrong?
    Hi, If you save screenshot result "locally", first, then upload to post, does it work?
    Gedmatch
    Kit Num: M129412, QA3736362
    23andme
    Hidden Content
    LivingDNA
    Hidden Content

  5. #4
    Registered Users
    Posts
    2,777
    Sex
    Location
    America
    Ethnicity
    North & Ionian Seas
    Nationality
    American
    Y-DNA (P)
    I1 (P109)

    England Italy Germany Scotland
    I found it easiest to simply copy and paste onto a word document then copy and paste that onto a message here.

  6. #5
    Silver Class Member
    Posts
    146
    Sex
    Location
    Florida
    Ethnicity
    European-American
    Nationality
    American
    mtDNA (M)
    H1c12

    United States of America
    I usually copy and paste into a notepad document first.

  7. #6
    Registered Users
    Posts
    4,722
    Sex
    Y-DNA (P)
    R2a*-M124 (L295-)
    mtDNA (M)
    D4j5*

    Hi all,

    Following JerryS. and Elizabeth's posts, could either (or both) of you please clarify whether you're having problems posting links at Anthrogenica?

    Per section 2.1:

    2.1 New members, defined as those with less than 10 posts and less than 14 days registration history, are subject to a link posting restriction. Once a new member exceeds 10 posts and a presence of 14 days in Anthrogenica, they will automatically be promoted to the "Regular Users" usergroup.
    Both of you shouldn't be experiencing this limitation. Please give us a shout if you are!

  8. #7
    Registered Users
    Posts
    19
    Sex
    Location
    Wisconsin, USA
    Nationality
    United States
    mtDNA (M)
    H1A3

    United States of America Sweden England Germany
    I am no longer experiencing this limitation! Thank you for the replies.

  9. The Following User Says Thank You to punk_knitter For This Useful Post:

     DMXX (07-05-2017)

  10. #8
    Registered Users
    Posts
    42
    Sex
    Omitted

    great work, thx

  11. #9
    Registered Users
    Posts
    30
    Sex

    I had the same problem. I found I had to delete all the "at" symbols in the distance calculations

Similar Threads

  1. wrong yDNA?
    By Ruderico in forum 23andMe
    Replies: 28
    Last Post: 10-08-2018, 12:39 PM
  2. something wrong with dna relatives on 23 and me
    By SlytherclawRavenpuff in forum 23andMe
    Replies: 1
    Last Post: 03-21-2018, 11:11 PM
  3. Francalacci 2015 - What went wrong?
    By Jean M in forum Other
    Replies: 9
    Last Post: 01-10-2017, 07:37 PM
  4. What's wrong Shefarad or Ashkenazi?
    By paulo412 in forum Genealogy
    Replies: 4
    Last Post: 10-07-2015, 10:55 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •